De interesse voor het aanschaffen van een warmtepomp is nog nooit zo hoog geweest. De aanloop was behoorlijk lang. Jarenlang waren wij Nederlanders niet echt genegen ons geld uit te geven aan deze zuinige manier van warmte opwekken. Nu de nieuwbouw al enige jaren min of meer verplicht is om warmtepompen toe te passen, is ook de koudwatervrees bij installerend Nederland aan het verdwijnen. Sinds 2022 is vooral de particuliere woningeigenaar meer en meer geïnteresseerd. Natuurlijk spelen de hoge energiekosten hierin behoorlijk mee. Wanneer u nu een Dynamis warmtepomp aanschaft, beloont de overheid u stevig. Met ruim € 2.700 t/m € 3.600 ISDE subsidie kan nu iedereen aan de slag. Want de Dynamis warmtepompen zijn direct leverbaar.
Specialist in elektrisch én duurzaam verwarmen
Het klinkt zo logisch en dat is het ook. Voordat wij met warmtepompen begonnen, hebben we eerst de mensen en de kennis vergaard. Daardoor kunnen we nu ook iedere installateur adviseren en begeleiden in het juist installeren van een Dynamis warmtepomp. Wij begrijpen dat het bepalen van het juiste vermogen van een warmtepomp best lastig is. Natuurlijk is lage temperatuur vloerverwarming een prima afgiftesysteem voor een warmtepomp. Maar ook radiatoren als afgiftesysteem kunt u goed combineren met de Dynamis warmtepompen. Wanneer u hierover twijfelt helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Nu de hoge ISDE subsidie een feit is, kan iedere installateur morgen al zijn klant tevreden stellen met een Masterwatt Dynamis warmtepomp.
All-electric of hybride
De Dynamis warmtepompen hebben verschillende vermogens en functionaliteiten. Zo kunt u de Dynamis Split inzetten als All-electric systeem maar ook als hybride in combinatie met een hr-ketel. Onze Dynamis Monoblock daarentegen is een zeer energiezuinige All-electric oplossing. Hierdoor zijn onze warmtepompen inzetbaar in de nieuwbouw (zonder subsidie) als in de bestaande bouw met subsidie. Voor All-electric wordt indien noodzakelijk het warmtepomp vermogen ondersteund door het aanwezige elektrische element. Bij toepassing in een hybride situatie is de regeling voorbereid om ook de hr-ketel aan te sturen. Het intelligente brein van de Dynamis zorgt voor de meest efficiënte samenwerking tussen warmtepomp en ketel. Warmtepompen zijn uitstekende en zeer efficiënte warmte-opwekkers, maar alleen wanneer u de juiste keuze maakt. Naast efficiëntie is het comfort van de bewoners zeker zo belangrijk.
Voor iedere situatie een Dynamis warmtepomp
Voor de wat oudere woning en voor de super geïsoleerde nieuwbouwwoning. Van kleine tot grote woning. Maar ook voor bedrijfspanden liggen er mogelijkheden om te verwarmen met de Dynamis Split of Monoblock. De vermogens van de warmtepompen verschillen per type. Zo heeft de Split vermogens van 6 kW, 8 kW, 12 kW en 16 kW. De Monoblock gaat daarin nog een stapje verder. De Dynamis Monoblock start bij een vermogen van 8 kW en loopt op naar 12 kW en zelfs 16/23 kW.
Volledig elektrisch
De Monoblock is een zeer energiezuinige All-electric warmtepomp met energie label A+++ op lage temperatuur. De Monoblock kent veel voordelen. Denk hierbij aan onder andere:
- Koelfunctie
- Weersafhankelijke regeling
- Elektrische naverwarming
- Ingebouwde appendages
Vermogensmodulatie
Een ander belangrijk component is de vermogensmodulatie. De warmtepomp kan moduleren van 30% tot 100%. Dit heeft als voordeel dat hij op basis van gemeten temperaturen het juiste verwarmingsvermogen inschakelt. Door het moduleren heeft de warmtepomp minder aan/uitschakelingen, waardoor het rendement hoger wordt.
Subsidie op de Dynamis Monoblock
U kunt uw subsidie aanvraag indienen tot zes maanden na aanschaf van uw warmtepomp. Dit houdt in, dat u vandaag al een van onze warmtepompen kunt aanschaffen.
Heeft u advies nodig over een project of bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs staan klaar om samen met u de beste oplossing te vinden. En als het moet doen we dat morgen al!