Onze leveranciers

In-house research and development

Onze in-house afdeling Research & Development werkt nauw samen met onze leveranciers. Zo ontwikkelen en produceren we samen elektrische verwarming en warm water toepassingen, voor de Belgische markt. We streven naar de perfecte balans tussen duurzaamheid, kwaliteit en het onderhoudsarme gegeven.

 

  • Duurzaamheid: Tijdens productie gaan we zuinig om met de grondstoffen én voegen we de nieuwste energiebesparende functies toe. Zo dragen wij bij aan ene lager gemiddeld energieverbruik per huishouden. Ten laatste zorgen we ervoor dat de toestellen op het einde van hun levenscyclus zoveel mogelijk gerecycleerd kunnen worden.
  • Kwaliteit: Heb je goed opgelet? Dan heb je gezien dat al onze leveranciers zich binnen Europa bevinden. Dit betekent dat we al onze producten uitsluitend binnen Europa produceren, onder de strengste EU-wetgeving (o.a. ecodesign en ErP).
  • Onderhoudsarm: Terwijl gebruiksgemak één van de productie prioriteiten is, is het onderhoudsgemak ook één. Wij houden rekening met vragen zoals: Hoe makkelijk is het om het toestel te poetsen? Hoe vaak moeten onderdelen worden vervangen? Welke toestellen vereisen de minste technische interventies?

Onze leveranciers

Kospel

Kospel

In Polen maakt Kospel duurzame warmwaterapparaten. Dit betreft doorstromers, boilers, warmtepompen en toebehoren.

Technotherm

Technotherm

Dit Duitse familiebedrijf heeft 30 jaar ervaring met het produceren van elektrische verwarming. Wij werken met ze samen op het gebied van radiatoren.

Tonon Evolution

Tonon Evolution

Met meer dan 50 jaar ervaring produceert het Italiaanse Tonon Evolution badkamer radiatoren. Ze staan voor design, uniekheid en elegantie.

Radialight

Radialight

Dit is een geregistreerd merk van Ermete Giudici. Met meer dan 80 jaar ervaring, specialiseren ze zich in elektrische verwarming op het gebied van convectoren, radiatoren en terrasverwarming.

Cordivari

Cordivari

Cordivari uit Italië produceert badkamer radiatoren van hoge kwaliteit. Het Cordivari merk staat vandaag de dag voor kwaliteit, comfort en innovatie.

workspace contact offerte NTA8800