Gratis vrijblijvende
energieberekening

Simulatie van uw energieverbruik

Op deze foto zie je twee screenshots van de Masterwatt energiesimulatie, dat mee wordt gestuurd met een offerte indien nodig. Deze is uitgeknipt in een rondje. Hoe eenvoudig of complex uw project is, wij voorzien iedere offerte-aanvraag van een uitgebreid advies. Onze experts hebben uitgebreide kennis van installatietechnieken en bouwkunde. Ze hebben ervaring met residentiële en niet-residentiële gebouwen. Voorbeelden hiervan zijn het verwarmen van een woning, kantoorgebouw, magazijn, recreatiewoning, zorgcentra, winkels, musea etc.

In de berekening vindt u concreet:

  • Elektrisch energieverbuik van alle ruimtes in uw gebouw.
  • De totale ingeschatte jaarlijkse kosten van uw energierekening* waaronder de kosten van 100% elektrisch verwarmen én de bijhorende onderhoudskosten.
  • De vergelijking met energieverbruik wanneer er op gas zou verwarmd worden.

Bent u een projectadviseur, architect, groothandel of installateur? Dan nemen wij de calculatie m.b.t. elektrisch verwarmen en verwarmen van warm tapwater op ons, zodat u zich kunt focussen de belangrijkste delen van uw projecten. 

Geïnteresseerd in een berekening van uw situatie?

*Onze berekeningen zijn gebaseerd op de meest recente normen en rekenmethodieken. Hoewel wij berekeningen met de grootst mogelijke zorg opstellen, blijven de uitkomsten altijd indicatief. Dit komt doordat het stookgedrag van de gebruikers (bewoners) hier een groot invloed op heeft en dat de energieprijzen per regio, netbeheerder of energieleverancier uiteraard verschilt.

Bekijk onze recente projecten

Ontdek Masterwatt met onderstaande knoppen:

Producten

Het meest complete assortiment op het gebied van elektrisch verwarmen. Klik en ontdek.

Advies bij uw project

Vraag een offerte aan via het contactformulier. Onze experts staan voor u klaar.

Workspace

Alles bij de hand. Downloads voor AutoCAD, Handleidingen, Infobladen, Maatschetsen, BIM / Revit.

Op deze foto zie je een Masterwatt medewerker achter de computer die e-mails beantwoordt.
workspace contact offerte NTA8800