Wie zijn wij?

Onze identiteit

Masterwatt is een betrouwbare partner, die u ondersteunt in de energietransitie van gas naar alternatieve energiebronnen. Wij leveren u de beste kwaliteit in producten op het gebied van elektrisch verwarmen. Onze meerwaarde is dat wij u een eerlijk, uitgebreid en onderbouwd advies leveren.

Wij werken dagelijks in een betrokken team aan installatievragen. “Nee” is voor ons geen antwoord en we bieden altijd een alternatief. Mocht er zich toch een probleem voordoen, dan lossen we dit altijd op.

Masterwatt is dé specialist in elektrisch verwarmen, en daar zijn we trots op!

Dynamisch en innovatief

Masterwatt is een jong, dynamisch bedrijf, dat duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel heeft. Wij zijn een geautoriseerde dealer van fabrikanten van A-merken uit Europa van hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen. We leveren elektrische verwarmingssystemen met een mooi design, hoge kwaliteit en voorzien van een uitgebreide regeling. Onze systemen zijn duurzaam en energie-efficiënt.

Naast het leveren van deze systemen voorzien wij de opdrachtgever ook van maatwerk advies. Omdat elk project uniek is benaderen wij elk project dus op een individuele manier. We houden rekening met de wensen van de opdrachtgever en hebben uitstekende kennis van installatietechniek en bouwkunde.

workspace contact offerte NTA8800