Hema restaurant in Roosendaal

  • Type project: Bestaande bouw, bijverwarming
  • Type pand: Restaurantgedeelte in winkel
  • Locatie: Roosendaal, Nederland

Vraagstelling:

Hoe bestrijd ik koudeval door de grote ramen en tocht door de automatische schuifdeuren in het restaurantgedeelte van Hema Roosendaal?

Gebruikte producten:

Artikelnummer Omschrijving Productgroep
880 120 350 Raster 2.0 – 600x600mm – 400W elektrisch infraroodpaneel

Lees de uitgebreide uiteenzetting onder de foto’s.

Op de foto zie je het gebouw van de Hema in Roosendaal. Je ziet een modern gebouw met bijna een volledige voorkant aan glas. Dit ter illustratie van hoe het gebouw eruit ziet, waarin Masterwatt de verwarming voorzien heeft voor het restaurantgedeelte.

Wensen / verwachtingen:

  • Minimaliseren koudeval van de grote ramen
  • Minimaliseren koude door tocht van de automatische schuifdeuren aan de ingang
  • Maximaliseren warmtecomfort

Oplossingen:

Het Hema Roosendaal restaurant voorzien we van Raster 2.0 infraroodpanelen. We kiezen voor infraroodstraling als warmtebron, omdat het warmtegevoel minimaal wordt verminderd door (koude) luchtverplaatsing. De fijne infraroodstraling weerkaatst ook tussen elementen binnen de omgeving, zoals tafels en stoelen. Zo zorgen de infraroodpanelen voor extra comfort bij de bezoekers.

Het restaurant beschikt over een systeemplafond. Dit is een structuur waarin je vierkante plafondplaten in het systeem schuift. De Raster 2.0 infraroodpanelen passen perfect in het plafondsysteem. Hierdoor schuift Hema eenvoudig enkele vierkante plafondplaten weg en steekt hier een Raster 2.0 infraroodpaneel voor in de plaats. Dit betekent: snelle installatie en dus lage installatiekosten.

Ontdek het Raster 2.0 infraroodpaneel hier: https://www.masterwatt.be/producten/raster-20

workspace contact offerte NTA8800