Masterwatt zette destijds met de introductie van de RVS E-Smart boiler serie de nieuwe standaard in elektrische boilers. Onze RVS boilers braken voorgoed de conservatieve, traditionele markt van koperen boilers open. RVS biedt een gelijke kwaliteit en levensduur, is als grondstof voldoende voorradig, is 100% recyclebaar en kan zonder anode worden uitgevoerd. Bovendien is hij prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Nu is het tijd voor “the next step”; de E-Smart PLUS. De boiler met het droge verwarmingselement, de slimme regeling, bedienbaar vanuit de E-Smart boiler app, waardoor deze volledig naar eigen behoeften kan worden geprogrammeerd. Hierdoor kan de E-Smart PLUS door slim programmeren, zelfs functioneren als thermische accu voor de zelf opgewekte zonne-energie. 

We blijven verbeteren omdat het altijd beter kan 

De E-Smart boiler heeft zich in de afgelopen jaren kwalitatief ruimschoots bewezen. Vanaf het begin waren we trendsetter. Door gebruik van RVS vaten, inzet van onze smart regeling die de boiler ruim 10% zuiniger. Stilstand is achteruitgang en het kan altijd beter. De E-Smart PLUS biedt voor de echte kenners nét dat beetje meer. Door de toepassing van een droog element is hij vrijwel ongevoelig voor kalk, is hij minder kwetsbaar in gebieden met hogere chloride concentraties en agressieve mineralen en kan indien nodig, het verwarmingselement vervangen worden zonder aftappen van de boilerinhoud. Natuurlijk ontbreekt een anode in de E-Smart Plus, waardoor geen terugkerend en tijdverslindend onderhoud noodzakelijk is. De E-Smart Plus staat voor de allerhoogste kwaliteit. 

Innoveren met oog voor de toekomst 

De komende jaren vragen om visie en verantwoordelijkheid. Daarom gebruiken we materialen die herbruikbaar zijn en als grondstof ruim voorradig. RVS dus, dat eenvoudig te vervormen is en daarom weinig energie vraagt voor productie. Met de beste en de nieuwste technieken isoleren we de RVS tank optimaal, waardoor er zo min mogelijk opgeslagen warmte verloren gaat. De E-Smart PLUS is voor de toekomst ontwikkeld. De slimme elektronica zorgt al voor een besparing van ruim 10% maar geeft de gebruiker nu ook nog eens de mogelijkheid zijn eigen opgewekte zonne-energie zo veel mogelijk te benutten. Via de bijbehorende app (IOS of Android) zet je boiler via je smartphone of tablet op opwarmen op het moment dat de zon in ruime mate energie opwekt. Zodoende benut men optimaal zijn eigen zonnepanelen en fungeert de E-Smart PLUS als thermische accu. 

Met ons advies kun je veel energie besparen 

Onze E-smart boilers zijn uiteraard energiezuinig, maar een goede selectie van de optimale inhoud blijft toch belangrijk om onnodig energieverbruik te voorkomen. Masterwatt geeft de beste adviezen als het gaat om o.a. de juiste voorraad warm water. Natuurlijk niet te klein want dat leidt tot ergernis. Maar ook niet te groot, want dat kost onnodig veel energie. Daarom hebben wij een handige tool ontwikkeld om de juiste voorraad te bepalen, afgestemd op de desbetreffende situatie en wensen. Ons bellen of mailen kan dus een hoop energie besparen. 

Ons E-Smart PLUS assortiment 

De E-SMART PLUS boiler is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen met een waterinhoud van 50, 80, 100, 120, 150 liter. Uiteraard zijn ze ook voorzien van de handige stelschroef aan de achterzijde, zodat het recht en waterpas stellen van de boiler eenvoudig is. Optioneel kan bij de 50, 80 en 100 liter modellen gekozen worden voor onze E-Smart montagebeugel, waardoor plaatsing nog eenvoudiger wordt. Kiezen voor de E-Smart Plus is kiezen voor het allerbeste. In onze serie elektrische boilers is het ons topmodel. Daarnaast is de E-Smart serie uitgevoerd met het natte element natuurlijk ook gewoon verkrijgbaar. Ook dit instapmodel is van hoge kwaliteit, alleen zonder de pluspunten van het droge element van de E-Smart Plus. 

workspace contact offerte NTA8800