Minder onderhoud en
toch duurzaam. Kan dat?

Jazeker! Onze all-electric verwarmingsoplossingen zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam.
Bovendien bieden we een uitstekende service met maatwerk opties.

Laten we samen de recreatiebranche verduurzamen

Voor uw vakantiewoning wilt u uiteraard de beste producten aan een scherpe prijs. Onze Masterwatt project artikels zijn enerzijds afgewerkt met de hoogste kwaliteit en hebben anderzijds een eenvoudige designlook.

Recreatiewoningen verwarmen is een grote uitdaging. Het is niet vergelijkbaar met verwarmen van standaard woningen. Dit komt doordat vakantiewoningen niet altijd verhuurd of bewoond worden. Daarbij zijn vakantiegangers op onvoorspelbare en onregelmatige uren aanwezig.

Daarom verwarmt u recreatiewoningen het best met snel reagerende afgiftesystemen die hoge temperaturen bereiken. U ontdekt hier dé ideale Masterwatt producten voor de recreatiesector.

Masterwatt is dé specialist in elektrisch verwarmen en ondersteunt de recreatiesector bij de energietransitie van gas naar elektrisch. Dit doen we met kant-en-klare adviezen, energiesimulaties en bezoeken ter plaatse die u vrijblijvend bij ons kunt aanvragen.

Heeft u vragen? Contacteer ons via het contactformulier. We staan u graag te woord.

De beste producten voor de recreatiesector

Op de foto zie je de Radialight Klima elektrische radiator in de witte kleur. Hij hangt tegen een zwarte muur. In de kamer naast de muur, staat een zitstoel. Naast de zitstoel ligt een stapel boeken op de grond.

Radialight Klima

elektrische radiator voor woonkamers, slaapkamers en badkamers

Deze slimme radiator met ingebouwde Radialight Dual-Therm Technology. Het toestel combineert heerlijke infraroodverwarming met natuurlijke convectie. Daarom verwarmt hij elke ruimte snel en efficiënt. De radiator bezit over een gebruiksvriendelijk elektronisch display met de meest energiebesparende functies. Energiebesparend dag/week-programma, ingebouwde aanwezigheids- en openraamsensor. Daarbij heeft hij ook een handige antivries functie en kinderslot.

Op de foto zie je een Masterwatt Strong infraroodpaneel. Deze hangt tegen een grijze muur in een kamer. Naast de muur staat een stoel met bijzettafel.

Strong RF

elektrisch infraroodpaneel voor woonkamers, slaapkamers en badkamers

Dit elegant infraroodpaneel is hoogwaardig afgewerkt met stevig gepoedercoat staal. Stuur hem eenvoudig aan met de optionele RF-thermostaat. De bewoner stelt zijn gewenste temperatuur in en daarna doet het paneel het nodige. Een groot voordeel is dat u met een laag vermogen, een hoog warmtecomfort creëert. Zo heeft u een laag energieverbruik en houdt u uw energierekening in controle.

Op deze foto zie je de Masterwatt Lisa witte elektrische badkamer radiator tegen een grijze muur hangen. Naast de radiator, is een bad met bijzettafeltje. Aan het plafond hangt een oranje luchter.

Lisa

elektrische handdoekradiator voor badkamers

Dankzij multifunctionele handdoekradiator verwarmt u snel uw badkamer, terwijl u uw handdoeken erop droogt. Het elektronisch display is gemakkelijk in gebruik en bespaart energie door het weekprogramma en de ingebouwde openraamsensor. Bijkomend heeft de handoekradiator een antivries functie, boost functie voor extra snelle opwarming en een handig kinderslot.

Op de foto zie je de Masterwatt E-Smart Plus elektrische boiler tegen een muur hangen. Naast de muur zie je op de achtergrond een bad met kamerplant. Deze staan op een parket vloer.

E-Smart Plus

elektrische boiler voor tapwater (voor keuken en douche)

Deze intelligente boiler heeft een slimme zelflerende regeling. Deze regeling past zich aan het het gebruikerspatroon en zorgt dat er op de juiste momenten genoeg warm water beschikbaar is. Daarbij voert de boiler een automatisch antilegionellaprogramma uit. Doordat de tank uit 100% RVS gemaakt is en het verwarmingselement zo ontworpen is, dat het het water niet aanraakt, heeft de boiler geen onderhoud nodig.

Bekijk onze recreatieprojecten

Ontdek Masterwatt met onderstaande knoppen:

Producten

Het meest complete assortiment op het gebied van elektrisch verwarmen. Klik en ontdek.

Advies bij uw project

Vraag een offerte aan via het contactformulier. Onze experts staan voor u klaar.

Workspace

Alles bij de hand. Downloads voor AutoCAD, Handleidingen, Infobladen, Maatschetsen, BIM / Revit.

Op deze foto zie je een Masterwatt medewerker achter de computer die e-mails beantwoordt.
workspace contact offerte NTA8800