Radialight

Design radiatoren die comfort en levensstandaarden optimaliseren
dankzij de allernieuwste technologieën.

Wanneer Italiaans design en innovatie samen komt

Radialight heeft meer dan 80 jaar ervaring. Dat merk je. Elk product is steeds ontworpen met aandacht voor esthetiek, energie-efficiëntie en kwaliteit:

  • Minimalistisch, tijdloos design.
  • Geïntegreerd kinderslot.
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie.
  • Gepast voor vochtige ruimtes (IP24).
  • Track je energieverbruik per dag en per week via de display.
  • Instelbare programma’s voor de ultieme energiebesparing.
  • De ingebouwde open raam detectie minimaliseert energieverspilling.
  • Optionele besturing via wifi met de Klima Wifi en Icon Wifi radiatoren, of met de Kyoto en Aetherea radiatoren mits wifi module.
  • Gepatenteerde Dual-Therm technologie die stralingswarmte met natuurlijke convectiewarmte combineert. Dit zorgt voor optimale energiebesparing.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Assortiment Radialight by Masterwatt:

Op deze foto zie je de Radialight Sirio convector.
Op de foto zie je de Radialight Klima radiator.
Op de foto zie je de Radialight Kyoto radiator.

Sirio
Elektrische convector

Sirio verwarmt jouw ruimte snel met natuurlijke convectie. Dit doet hij op een snelle en zuinige manier. Stel zelf eenvoudig je Sirio in, via de elektronische display. Verkrijgbaar in de kleur: white.

Klima
Elektrische radiator

Klima heeft de ingebouwde Radialight Dual-Therm Technology. Het toestel combineert twee soorten verwarming: heerlijke infraroodverwarming én natuurlijke convectie. Programmeren via de elektronische display of via wifi (Klima Wifi). Beschikbaar in white en anthracite grey.

Kyoto
Elektrische radiator

Kyoto heeft de ingebouwde Radialight Dual-Therm Technology. Het design is modern en ultadrun. Besturing via wifi mogelijk, mits inpluggen van de wifimodule in het toestel. Beschikbaar in white en anthracite grey.

Op deze afbeelding zie je de Radialight Aetherea radiator.
Op deze foto zie je de Radialight Icon radiator.
Op deze foto zie je de Radialight Onsen badkamer radiator.

Aetherea
Elektrische radiator

Atherea is afgewerkt met een hoge kwaliteit glasplaat. Het design is een echte eyecatcher in je interieur. Daarbij beschikt de radiator over de Radialight Dual-Therm Technology. Besturing via wifi mogelijk, mits inpluggen van de wifimodule in het toestel. Beschikbaar in white en obsidian black.

Icon
Elektrische radiator

Icon heeft de ingebouwde Radialight Dual-Therm Technology. Deze verticale radiator is ontworpen voor compacte ruimtes en biedt plaatsbesparing. Programmeren via de elektronische display of via wifi (Icon Wifi). Beschikbaar in white en anthracite grey.

Onsen
Elektrische badkamer radiator

Onsen is praktisch en effectief. De Radialight Dual-Therm Technology zorgt voor een hoog warmtecomfort. Tijdloos, modern design. Verkrijgbaar in ice white en anthracite grey.

Op deze foto zie je de Radialight Deva fan heater.
Op deze foto zie je de Radialight Windy fan heater.
Op deze foto zie je de Radialight Touch fan heater.

Deva
Elektrische fan heater

Deva is afgewerkt met een hoge kwaliteit glasplaat. Verwarmt jouw badkamer extreem snel dankzij de krachtige turbo blower. Steeds inclusief twee handige aluminium handdoekbeugels. Verkrijgbaar in white onyx en black volcano.

Windy
Elektrische fan heater

Windy is compact, stil en intelligent. Met ingebouwde aanwezigheids- en openraamsensor. Verwarmt jouw badkamer extreem snel dankzij de boost functie. Verkrijgbaar in glossy white, glossy white met aluminium handdoekbeugels en mirror met aluminium handdoekbeugels.

Touch
Elektrische fan heater

Touch is compact, stil en intelligent. Met ingebouwde aanwezigheids- en openraamsensor. Inclusief handdoekbeugel en 4 verborgen handdoekhaken. Eenvoudig touchscreen display met geavanceerde functies. Verkrijgbaar in wit met grijze handdoekbeugel.

Op deze afbeelding zie je de Radialight Quadro Visio fan heater.
Op deze foto zie je de Radialight Bali fan heater.
Op deze foto zie je de Radialight Oasi Low Glare infrarood terrasverwarming.

Quadro Visio
Elektrische fan heater

Quadro Visio is compact, stil en intelligent. Programmeer hem eenvoudig via de touchscreen display. Met ingebouwde openraamsensor. Steeds inclusief handdoekbeugel en 2 verborgen handdoekhaken. Verkrijgbaar in wit met witte handdoekbeugel.

Bali
Elektrische fan heater

Bali verwarmt jouw badkamer extreem snel dankzij zijn 2000W vermogen. Daarbij beschikt hij over een snelle boost functie. Inclusief ingebouwde openraamsensor en stoffilter die je gemakkelijk kunt verwijderen om af te spoelen. Verkrijgbaar in wit.

Oasi Low Glare
Elektrische infrarood terrasverwarming

Oasi Low Glare geeft direct warmte af door stralingswarmte. Dit model is geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Dankzij de Low Glare IR-B Carbon verwarmingstechnologie ervaar je minder fel rood licht, terwijl de stralingswarmte wél even krachtig is. Verkrijgbaar in wit of zwart. Optionele afstandsbediening.

Op deze foto zie je de Radialight Oasi HT infrarood terrasverwarming.

Oasi HT
Elektrische infrarood terrasverwarming

Oasi HT geeft direct warmte af door middel van stralingswarmte. Dit model is geschikt voor indoor en outdoor gebruikt. Het standaard rode infraroodlicht is aanwezig. Zo verspreidt hij warmte over een grotere afstand dan de Oasi Low Glare. Beschikbaar in zwart.

Ontdek Masterwatt via onderstaande knoppen:

Advies bij uw project

Vraag een offerte aan via het contactformulier. Onze experts staan voor u klaar met gedegen advies.

Projecten

Welke Masterwatt producten passen voor uw situatie? Bekijk hier onze meest recente referenties.

Breed assortiment

Op zoek naar andere producttypes zoals boilers, cv-ketels, doorstromers, vloerverwarming?

Workspace

Alles bij de hand. Downloads voor AutoCAD, handleidingen, leaflets, maatschetsen en BIM / Revit.

workspace contact offerte NTA8800