Bedrijfspanden “Nesselande” in Rotterdam

  • Type project: Nieuwbouw
  • Type pand: Bedrijfspand
  • Locatie: Nesselande, Rotterdam, Nederland

Vraagstelling:

Hoe verwarm ik de bedrijfspanden Nesselande in Rotterdam zo efficiënt mogelijk?

Gebruikte producten:

Artikelnummer Omschrijving Productgroep
429 754 224 Modern RF 1500W elektrische radiator
429 754 226 Modern RF 2000W elektrische radiator
750 000 641 Home Control toebehoren: klokthermostaat RF
880 401 800 Spot 1800W industriële verwarming: infrarood hoogstraler

Lees de uitgebreide uiteenzetting onder de foto’s.

Op de foto zie je de bedrijfspanden Nesselande, in Rotterdam. Dit is om te laten zien voor welk gebouw Masterwatt elektrische verwarming heeft voorzien. Het gebouw heeft een baksteenrode kleur, ramen die zo hoog zijn als de volledige hoogte van het pand en twee magazijnpoorten.

Wensen / verwachtingen:

  • Zo energie-efficiënt mogelijk verwarmen
  • Elke ruimte apart verwarmen
  • Zo weinig mogelijk warmtecomfort verliezen in het magazijn omdat de poorten vaak open staan

Oplossingen:

In de kantoren van de bedrijfspanden Nesselande plaatsen we Modern RF radiatoren. De Modern RF zijn elektrische radiatoren met ingebouwde RF-ontvanger. De Modern RF radiatoren hebben elks een keramisch element. Dit element warmt op van zodra de radiator verwarmt. Vervolgens slaat het element de opgewekte warmte op en geeft deze langzaam af aan de ruimte wanneer de radiator zijn gewenste temperatuur gebruikt heeft. Zo bespaart de radiator electriciteit.

Ontdek de Modern RF elektrische radiator: https://www.masterwatt.be/producten/modern-rf

In combinatie met de Modern RF radiatoren, kiezen we voor de Home Control RF-thermostaat. De Home Control is een klokthermostaat met uitgebreide regeling. Hij verbindt feilloos met alle Masterwatt radiatoren en infraroodpanelen met RF. Daarna bestuurt hij simpelweg alle apparaten die je ermee verbindt (max. 16 apparaten). Zet de Home Control ergens op je kast of hang hem netjes tegen de muur.

We voorzien één Home Control thermostaat per ruimte en verbinden hiermee Modern RF radiatoren in die ruimte. Zo kan je elke ruimte apart bedienen. Via de Home Control stel je een weekprogramma in. Op welke dagen mag de radiator aanspringen? En tussen welke uren? Zo schakelt hij automatisch uit wanneer je er niet zal zijn. Trouwens, geen zorgen als je je ritme doorbreekt. Je kunt de radiator ook gewoon aan- of uitzetten via de thermostaat.

Door deze combinatie, verwarm je enkel waar je bent en wanneer je er bent! Super energiezuinig.

Lees meer over de Home Control thermostaat: https://www.masterwatt.be/producten/home-control

In de magazijnruimten opteren we voor Spot infrarood hoogstralers. We monteren de Spot infrarood hoogstralers aan het plafond zodat ze een zo groot én effectief mogelijk stralingsoppervlak hebben. Dankzij de infrarood technologie, verwarmt de Spot gelijkmatig en geeft deze een comfortabele warmte af. Doordat infraroodverwarming, stralingswarmte opwekt en geen convectiewarmte, verliest het pand geen warme lucht via openstaande poorten. Ook wind en tocht heeft geen invloed op het warmtegevoel dat de Spot creëert. Ideaal dus!

De productpagina van de Spot infrarood hoogstraler, vind je hier: https://www.masterwatt.be/producten/spot

workspace contact offerte NTA8800