Nu elektrisch verwarmen van verblijfsruimten buiten de woonkamer steeds vaker de vraag of eis is, was het voor ons de hoogste tijd daar een specifieke radiator voor te ontwikkelen. De elektrische radiator MONDO voldoet ruimschoots aan die vraag en is daarnaast zeer scherp geprijsd. De MONDO is mooi, strak en slim en de perfecte elektrische radiator voor slaapkamer en kantoor.

Met een MONDO willen thuiswerkers nooit meer naar kantoor.

Projecten nieuwbouw en renovatie

In duurzame nieuwbouw en renovatie wordt door steeds meer opdrachtgevers de systemen van het woongedeelte en het slaapgedeelte verschillend ingevuld. In de woonkamer en keuken voorziet een warmtepomp continu van de zuinigste warmte. Boven wordt slechts zelden warmte geconsumeerd en als het nodig is moet het er kort en snel zijn. Daarom worden slaapkamers, badkamers en thuiskantoren door hen voorzien van een elektrische radiator. Voor deze vraag hebben wij speciaal de MONDO ontwikkeld, de ideale elektrische radiator voor slaapkamer en kantoor.

Volop kansen in BENG (NTA 8800)

Ook wanneer in 2021 de nieuwe BENG norm (NTA 8800) in gaat, zijn er volop mogelijkheden om woningen in te vullen met elektrische verwarming. Bij plaatsing van de MONDO op de verdiepingen naast bijvoorbeeld een warmtepomp voor de LT verwarming op de begane grond, biedt BENG flink wat kansen. Maar ook volledig elektrisch verwarmen is mogelijk. Masterwatt kan u volledig assisteren om dit zo efficiënt mogelijk te berekenen.

MONDO, energiezuinig en efficiënt

In deze projecten gaat het natuurlijk ook om prijs, daarom is de MONDO zeer scherp geprijsd. De MONDO is door Masterwatt ontwikkeld op basis van de Nederlandse eisen en wensen. Nederlanders zijn innovatief in bouwen en hebben specifieke wensen, waar de ideale radiator aan moet voldoen. In duurzaam ingevulde woningen moet ook een elektrische radiator natuurlijk zuinig en efficiënt zijn. Daarom is de MONDO voorzien van een ingebouwde aanwezigheidssensor, een ingebouwde klokthermostaat en een open raamsensor.

Ook met de plaatsing van de MONDO in kinderkamers is rekening gehouden. De oppervlakte temperatuur is namelijk instelbaar. Hierdoor kunnen kinderen zonder het risico hun handen te branden, ongestoord spelen. Aan de MONDO zit standaard anderhalve meter snoer met geaarde stekker. Optioneel kunnen wij de radiator ook met slechts dertig centimeter snoerlengte leveren. De MONDO is een kwalitatief hoogwaardige radiator en de levensduur garandeert zelfs aangename warmte voor de volgende generatie.

mondo elektrische radiator voor slaapkamer en kantoor

De MONDO elektrische radiator voor slaapkamer en kantoor

Nu de tijden zijn veranderd en voor het thuiskantoor het niet efficiënt is het hele huis op te stoken, is lokaal verwarmen met de MONDO de oplossing. En misschien krijgt u daarmee wel meer dan u gewend was. Vele ervaren het klimaat op kantoren als matig of slecht. Met de MONDO krijgt men thuis precies die aangename warmte die men wenst. Lokaal en dus uitsluitend op de plek waar gewenst is

Heeft u interesse of vragen over onze nieuwe MONDO elektrische radiator, kijk dan op www.masterwatt.nl of bel ons op 085-3037450. Ook voor adviezen omtrent BENG (NTA 8800).

workspace contact offerte NTA8800